Nya ägare till Petit Hotel

Efter 20 år lämnar Leena Bergérus Höbinger och Pelle Höbinger över rodret till Tanja Fylking och Lars Andersson.

Leena och Pelle startade nätverket som stöd för små utvalda hotell med bra mat på landsbygden år 2003 och nätverket har under åren arbetat med aktiv marknadsföring, med att förbättra avtal samt skapa djupgående internationella samarbeten för medlemmarna i gruppen.

”Vi känner oss glada över att kunna lämna över vårt företag till två så kompetenta personer som Tanja och Lars” säger Leena som anger som skäl att åldern tar ut sin rätt men att det kunde ha varit trevligt att fortsätta i 20 år till…”

Tanja är influenser och har samarbetat med Petit Hotel under några år. Tanja har ett stort nätverk och har genom åren konsultat inom PR & marknadsföring och skapat omskrivna event för en rad stora och små företag. Dessutom har Tanja mer än 20 års erfarenhet inom hotell och restaurangbranschen. Lars är framgångsrik affärsman med bakgrund som ägare till Green Deer, landets största återförsäljare av John Deer.

”Vi ser fram emot att ta över en verksamhet, med seriösa och kvalitetsmedvetna medlemmar, som vi kommer att förutom att driva vidare i Petit-anda också med vårt stora nätverk kommer att utveckla i takt med tiden. Vi har stor förståelse för både de utmaningar och de möjligheter som mindre privata hotell har på marknaden”, säger Lars och Tanja.